På mange måter er blind dating ikke annerledes enn noen annen form for dating.

De grunnleggende elementene i dating eksisterer fremdeles, men du trenger å være mer aktpågivende i en blind date. Som enhver annen date ønsker du at blind daten går bra, slik at du kan sikre deg en ny date.

Men mens det er viktig å utvise forsiktighet i alle typer dating er det enda viktigere i blind dating. En annen faktor som er unik for blind dating er å få satt opp med en flott date eller partner. Selv om dette ikke alltid kan være lett å få til er det noen måter du kan ta noe initiativ på dette området.

 

Tips 1
Som enhver date er nøkkelen til en blind date å sette deg opp for en ny date.

Arrangere en morsom date og være interessert i daten din er to nøkler til å få en ny date. I en samtale under en blind date er det viktig å ta en interesse i hva daten din har å si. Å gjøre dette vil la dem vite at du er interessert i å bli kjent med dem bedre. Prøv også å snakke om emner som du virkelig liker. Dette vil gjøre at du ikke bare høres mer naturlig ut, men vil også gjøre det at du høres mer interessant.


Tips 2

«Dress-to-impress» er også viktig for en blind date.

 

Når du møter noen for første gang, på denne måten, vil du ønske  og sikre at du gjør et godt førsteinntrykk.

Du trenger ikke alltid å vite hvor mye en blind date allerede vet om deg, men det er ikke dumt å dukke opp for daten og se ut som om du har lagt mye arbeid i utseendet ditt. Daten vil sette pris på innsatsen og bli smigret av at du ønsker å imponere dem.

 

Tips 3

En viktig faktor til blind dating er å utvise forsiktighet eller ta hensyn til daten din. Selv om du blir satt opp av en nær venn er det ikke sikkert de kjenner denne personen de setter deg opp med veldig godt.

Tips 4

Avtal å møtes på et opplyst og befolket sted.  Bli aldri enig om å møte noen du ikke kjenner på et avsidesliggende sted.

Mens blind date kan være en fantastisk person uten intensjoner om å såre deg, er det på best å utvise forsiktighet på en blind date.

 

Tips 5

En annen faktor som er unik for blind dating er å få deg selv satt opp med en flott date.

Du kan ha flere venner som er interessert i å sette deg opp med en venn eller slektning som de tror er perfekt for deg, men ikke gå på en blind date som er satt opp av noen som ikke kjenner deg veldig godt.

Hvis de ikke kjenner deg godt, så ikke stol på dem for å velge en date for deg. Men hvis du har en venn som ikke kjenner deg veldig godt, må vedkommende også vite om hva du leter etter i en date. De som kjenner deg best er mest sannsynlig bedre når det gjelder å  sette deg opp med en kompatibel blind date.

 

Tips 6

Å gjøre et ærlig forsøk på å ha det hyggelig på daten din er et annet tips som kan føre til en vellykket blind date. Hvis du går inn i en blind date med den holdningen at ting vil ikke fungere, vil du mest sannsynlig ubevisst sette en demper på daten. Daten din kan fornemme din mangel på entusiasme og i sin tur vil ikke bli inspirert til å legge inn en innsats.

dating, kafé, blind date,

Tips 7

Et annet tips for blind dating er å være sikker på å avslutte daten riktig.

Mange mennesker kan anbefale at når du går på en blind date du har en backup plan på plass slik som å ha en venn som ringer deg kort tid etter daten begynner for å gi deg en unnskyldning for å forlate hvis ting ikke  går bra. Dette er ikke nødvendigvis riktig.

Vær tilstede på denne daten med samme vanlig høflighet som du ville ha med noen annen date, og vær villig til å fullføre hele daten. Hvis ingen av partene ser ut til å ha det hyggelig, er det på akseptabelt å avslutte daten tidligere og bare godtar at dere ikke  var kompatible.

Men ikke vær for kjapp til å gi opp på daten.

Også ved avslutningen av daten kan du være ærlig om dine følelser overfor daten din. Hvis ting bare ikke fungerte, trenger du ikke være redd for å la dem vite det. Det er bedre det enn å komme med tomme løfter om fremtidige treff. Men hvis du virkelig likte daten din, la partneren din vite og benyte anledningen til å foreslå en ny date.


Tips 8

Ta med deg en venn.

Dette er et annet tips for blind dating. Dette er nyttig for et par grunner. Først hvis blind daten har noen dårlige hensikter mot deg, kan en venn sannsynligvis ødelegge hans/hennes plan. Dernest, en venn kan være i stand til å lette spenningen og bryte isen ved å få samtalen i gang. Av og til kan en ekstra person på en date virke vanskelig eller ubehagelig å ha tilstesd, samtidig å ha dem der kan også gi noe støtte.

 

Tips 9

Selv om daten går bra, er et annet tips for blind dating er å avslutte daten etter 2-3 timer.

Dette er en tilstrekkelig mengde tid for to personer til å bli kjent med hverandre på en date og avgjøre hvorvidt de ville være interessert i en annen date. Blind dates som varer lenger enn dette ofte kommer til et punkt der paret går tom for ting å snakke om, og daten kan stagnere og legge igjen en negativ følelse på slutten av daten.

Hold daten kort: Dette kan helpe deg å avslutte daten på en positiv måte, og vil gi deg mer å snakke om på en date nr 2.


Tips 10

Å være seg selv er viktig på en date, men det handler om å være litt kritisk på en blind date. En blind date er med noen som ikke kjenner deg, så det er viktig å gi dem en ekte følelse av deg selv på date. Du kan komme unna med å late som noe du ikke er på første date, men det kan føre til problemer i fremtidige dater som daten innser du var falsk på første date.


Til slutt, behandle din blind date med samme høflighet som du gjør med andre personer.

Du kjenner kanskje ikke den personen du dater, men det er viktig å komme i gang, være høflig og legge inn en ærlig innsats i daten. Din blind date fortjener denne høfligheten som enhver annen person du har datet. En blind date er ingen unnskyldning for å la din oppførsel være dårlig  og oppføre deg som dritt..

For det meste vil blind dating ikke skille seg fra en hvilken som helst annen situasjon. Det er imidlertid et par ting som er unike for blind dating som du bør være klar over.

Viktigst er det at du ikke setter deg selv i fare ved å godta å møte en blind date i et avsidesliggende sted. Et annet unikt aspekt av blind date er at du ofte er satt opp av en venn eller et familiemedlem, slik at du har mulighet til å lære hva de tror vil være en passende match for deg.

Utover enkelte ting knyttet til blind dating, er reglene for vanlig dating fortsatt der: Hvis du er høflig, ekte, morsom og interessert i daten din vil det være sannsynlig at du får en date nr 2.

Lagre