6 steder du kan møte kvinner

Det å møte kvinner som du faktisk ønsker å date, og kanskje etterhvert, ta med hjem  er ikke så vanskelig som det høres ut.

Tiltrekk deg damer med feromonspray for menn! – klikk her >>
Selvtillit rundt damer
10 dating tips for menn
Når utseendet ikke teller

Det er, selvfølgelig, single damer i barer og klubber over hele byen, men jeg anbefaler ikke å sjekke de opp på barer og klubber. Det er ikke bare dårlige jenter eller damer som går på barer; det er at det er vanskelig å skille de gode fra de dårlige.

Du møter kanskje kvinner på jobb også, men det igjen, jeg anbefaler ikke å date dem. Problemet med det er at hvis ting ikke fungerer, må du fortsatt jobbe sammen og situasjonen kan være vanskelig for å si det mildt.

Vennene dine kjenner damer som du ikke har møtt – søstre, søskenbarn, etc. Be dem om å introdusere deg til dem. Men, unngå blind dates. Disse tingene fungerer nesten aldri, og du kan bruke mye penger for en svært ubehagelig kveld.

De beste stedene å møte kvinner på som du kanskje faktisk ønsker å date er på klubber og organisasjoner som du tilhører.

Du vil allerede ha noe til felles med dem og vil ha hatt muligheten til å se dem samhandle med andre mennesker og som forteller deg mye om en person.

Hvis du ikke allerede er involvert med noen klubber eller organisasjoner, for himmelens skyld, bli medlem i noen. Finn de organisasjonene eller klubbene som du allerede er interessert i. Det er lag og foreninger som dekker omtrent alt du kan tenke deg fra astronomi til zoologi og single kvinner er involvert i dem alle.

Kirken er et utmerket sted å møte kvinner. Hvis det ikke er noen single kvinner i menigheten du går til nå, besøk andre menigheter til du finner en der det er enslige kvinner. Kirken selv vil gi deg en mulighet til å bli kjent med kvinnen før du spør henne om en date. Du vil ha det mye mer behagelig, og det vil hun også.

Bli involvert i frivillige organisasjoner. Damer elsker menn som gjør frivillig arbeid. De beundrer menn som er villig til å «gi tilbake». Og hva med politiske kampanjer? Du vil møte mange unge kvinner som er opptatt av politikk.

Hvis alt annet mislykkes, besøk en god online dating tjeneste (adult-cupids.com). Du vil møte mange kvalifiserte kvinner som matcher deg. Du kan lese deres profiler og se bilder av dem.

Når du blir kjent med en dame godt nok til å be henne om et ansikt-til-ansikt-møte, må du passe på at du planlegger møtet på dagtid og på et offentlig sted.

Lagre

Lagre

Lagre