Til og med kjendiser har den berømte samtalen med sine barn:

[xyz-ihs snippet=»BE2-728×90-Registrer-deg-naa»]

Den tidligere fotballspilleren og hans motedesignerkone, Victoria, er foreldre til Brooklyn, 16, samt Romeo, Cruz og Harper. Brooklyn har blitt sett ute sammen med sin nye kjæreste Sonia Ben Ammar i det siste, som han møtte mens de var på ferie i Maldivene tidligere i år (15). Tilsynelatende synes David det er fint med romantikk, men ønsker å sikre sin sønn så han ikke svir seg på jenter, eller får kjærlighetssorg.

«David forklarte Brooklyn hvordan forhold fungerer, spesielt på hans alder,» fortalte en sikker insider-kilde til Storbritannias Heat Magazine. «Han har fortalt ham at hvis han er forelsket i Sonia, som jo er flott, er det en god følelse å ha noen ved din side som elsker deg tilbake. Men han har også advart ham om at han er ung, og det kan ikke vare, fortalte han ham at det er bare til å nyte livet og ikke bekymre seg for fremtiden. »

Victoria sies å ta mindre lett på det spirende forholdet. Selv om hun ikke vil ha noe annet enn at sin eldste sønn er glad og fornøyd, ønsker hun tilsynelatende å sørge for at alle potensielle kjærlighetsinteresserte er fiksert på hans personlighet og ingenting annet.

«Som enhver mor, har Victoria Brooklyn de beste interesser på hjertet,» sa kilden. «Hun holder øye med Sonia og har også gjort noen undersøkelser om henne og hennes familie. Sonia er en lovende kommende skuespiller og Victoria er skeptisk at folk kan prøve å komme nær Brooklyn på grunn av hvem han er. Hun holder et våkent og diskret øye til begge to.

Det unge paret virker veldig lykkelige sammen, med Sonia ble set da hun kjærtegnet kjærestens ansikt under en siste dag ute.

[xyz-ihs snippet=»ManVirile-300×250»]

Kilde: Independent.ie