Slik får du bedre ereksjon:

Ereksjon vil si at en kroppsdel blir større og stivere på grunn av økt blodtilstrømning. Ordet brukes mest i forbindelse med mannens penis som reiser seg og blir stiv, men kan også brukes om kvinnens brystvorter og klitoris. Ordet ereksjon kommer av det latinske erigere som betyr «å rette ut».

En erigert penis, det vil si en penis med ereksjon, er en forutsetning for å gjennomføre et samleie. En slik reisning kan skje som en følge av seksuelle tanker eller aktivitet, men kan også oppstå i sammenhenger som ikke er knyttet til sex.

Dersom mannen lider av en erektil dysfunksjon, ereksjonsproblem eller impotens, kan han oppnå ereksjon ved hjelp av legemidler.

Det beste potensmiddelet?

Det kanskje mest kjente selges under produktnavnet Viagra, men det finnes en rekke andre midler med samme funksjon mot ereksjonsproblemer.

Som for eksempel PotenceXL, som du kan bestille her >

PotenceXL medfører en økt blodtilstrømming til penis slik at svamplegemet stivner, og du og din(e) partner(e) oppnår bedre sex og nytelse og flere orgasmer hos både ham og henne! Kanskje det beste potensmiddelet på det norske markedet?

Det medisinske uttrykket ereksjon kan også kalles reisning på norsk. Tilstanden har imidlertid en stor mengde folkelige synonymer, deriblant flere klisjépregede sammenlikninger.

Av vanlige norske slanguttrykk for ereksjon eller erigert penis kan nevnes «benner’n», «bulen i buksa», «flaggstang», «harding», «kølle», «morrabrød», «reis», «reisning», «stivert», «stå», «ståer», «ståkuk» «ståpikk».

En egen seksjon for slanguttrykk for ereksjon på forskjellige språk finnes for øvrig på WikiSaurus som er en del av Wiktionary.

Morrabrød betegner en ereksjon idet en mann er i ferd med å våkne opp etter nattesøvn.

En slik ereksjon er svært vanlig, særlig blant unge gutter og menn, og kan oppstå etter seksuelle drømmer eller total avslapning under langvarig søvn.

Kilde: Wikipedia

stikkord: ereksjonsproblemer, ereksjonssvikt, potensproblem, impotens, slapp ereksjon, bli stivere

Lagre

Lagre

Lagre