Les hele historien om Scott som har sterke meninger om gi den gjennomsnittlige og helt normale mannen på gata en fair sjanse for å seg en date og et ligg.

 Les også: Single jenter i Oslo, 20-30 år.

Vel, DU som avfeier disse mannfolka, må tenke deg om etter å lest denne artikkelen. For du vil vinne på det også. Tro meg. Det gir deg en ENORM uttelling å date en normal fyr.

«Jeg var ute med en jentevenninne nylig som hadde matchet med to gutter på Tinder. Den ene var «god på papiret» : alle hennes venner siklet over ham og sa til henne at hun måtte ut med ham når hun viste dem noen bilder.

Bedre ereksjon
Prøv Erexo, vinn ferietur verdt 10 000,- !
Hvorfor menn trenger feromoner
5 ting du aldri skal si til en naken kvinne

Den andre fyren var en mer vanlig og helt normal fyr som sveivet henne inn med noen vittige og interessante meldinger som viste at han brydde seg om hennes interesser. Hun fortalte meg at hun hadde i utgangspunktet likt han som var mer estetisk tiltalende (den deiligste) av de to, men etter å ha gått ut med begge av dem flere ganger, ble hun trukket mot han som var «dårlig-på-papir» .

 «Han har en sterkere og bedre personlighet,» sier hun. «Vi har en bedre samtale, og han er en gentleman-, og han får meg til å le.»

Jeg var glad da jeg hørte dette fordi … Jeg ser også dårlig ut på papiret. Og med «på papiret» mener jeg de  ALLER FLESTE du ser på når du sjekker opp i en av de datingappene eller online dating nettstedene du bruker (jeg er på alle de, damer).

Hvem ser bra ut på papiret? Fyren (de fleste)  kvinner ønsker (i teorien): høy, rik, fin jobb, stor kuk, osv. Fyren hvis fysiske utseende og bankkonto ustråler en reell makt. Du vet,  fyren alle dine venner ønsker å ha sex med, uavhengig av hans personlighet. Men i mesteparten av disse tilfellene vil disse typene være noen drittsekker.

DAMER! Jeg er her for å fortelle deg at det er en bedre måte å gjøre dette på.  Jeg er ikke en spesielt vakker mann, kanskje helt vanlig basert på New York Citys standarder – som er å si at jeg ikke skiller seg ut i noen reell positiv fysisk måte blant de tusenvis av nydelige Adonis-typer som sannsynligvis dater de kvinnene jeg sender meldingder på Adult-Cupids.com , men aldri får tilbakemelding fra.

Kroppen min er, vel, gjennomsnittlig, antar jeg.

Jeg trener innimellom, egentlig kun fordi hjertet ikke eksploderer hvis jeg VIRKELIG tar´n helt ut, og sånn at jeg ikke blir sykelig overvektig, men jeg kan ikke akkurat løfte tunge ting med mindre det er for en jævla god grunn.

Jeg har en kul jobb, men jeg er på ingen måte rik. Penisen min er ganske greit, synes jeg da? Jeg tror disse tingene kvalifiserer meg til være god nok for mine medkamerater, mitt folk – menn som ved første øyekast ikke ser ut som de har så mye. Gutta som bare synes normal.

Nå, selvfølgelig er ikke alle » god – på – papir «-fyrene  drittsekker. Det ville være urettferdig å si. Men selv om de ikke er det, bør du fortsatt gi  fyren som er «dårlig på papir «, (eller egentlig tilsynelatende mer normal) –  en sjanse.

Hvorfor? Fordi det å ikke å ha hatt privilegiet av å være en av de fyrene som er «gode på papir » har lært oss mye.

Gi Mannen på gata en fair sjanse til å gå på date

Vi trenger ikke se ut som noen greske guder eller ha en 8-sifret årlig lønn, eller har tid til å tilbringe to timer om dagen på treningsstudio bare jobber med de late musklene våre. Vi har kjempet oss gjennom, og når du kjemper blir du sterkere og utvikler måter å komme tilbake på,  uansett hva dine svakheter synes å være. Og når det kommer til datinglivet og livet generelt, har vi måttet finne andre måter å skille oss ut på – andre måter å få folk til å ønske å date oss og kanskje ha sex med oss.

Så vi har lært oss å være engasjerende, å være omsorgsfull,  å være empatisk, og selv å være morsom noen ganger. Vi har lært å behandle andre slik vi ønsker å bli behandlet (for det meste), og vi tar ikke for gitt den oppmerksomheten eller tid en kvinne gir oss. Vi forventer ingenting i begynnelsen av en date fordi noen form for hengivenhet eller en ny avtale og date om å se oss igjen, er noe vi vet bør være fortjent.

Vi er liksom som Avis – du vet, bilutleiefirmaet.
Ja, bare følg med videre.

I 1962 måtte Avis jobbe med en interessant utfordring: De var den nest største leiebilorganisasjon i USA (etter Hertz), og det var usannsynlig at de ville AVIS ville overgå Hertz i nær fremtid. Så Avis besluttet å bruke noen ekstra dollar, ved å sørge for at de gjorde det bedre for kundene enn  det Hertz gjorde – mest fordi AVIS ikke var det største navnet eller hadde den mest blankpolerte ratingen i bilutleiebransjen, og kunne ikke regne med å få kunder som Hertz gjorde.

Så hva gjorde Avis? De begynte med slagordet sitt «We try harder». Det fungerte så bra at selskapet fast med det i 50 år, og det er fortsatt en av de mest beundrede annonsekampanjer gjennom tidene.

Og akkurat som Avis, de «dårlige på papir» gutta har en tendens til å prøve hardere. Vi vil jobbe for det. (Men vi vil ikke prøve sånn at det blir ekstremt pinlig eller sært. Ikke mesteparten av tiden, da. Men hvis vi gjør det, bare gi oss beskjed og vi kan tone oss ned litt.)

10 ting du IKKE må si til en dame under en krangel!
Selvtillit rundt damer
Få mest mulig ut av nettdating

«Vi har lært å være engasjerende, for å være omsorgsfull, for å være empatisk, og selv å være morsom noen ganger.»

Men hvis du tar oss til sengen din kan vi overraske deg. Fordi når kvinner ikke instinktivt kaster seg på oss fordi vi ikke nødvendigvis er SÅÅ deilige eller noe, så holder vi oss ansvarlig for å være virkelig GOD når vi blir bedt om det! Jeg kan garantere deg at de beste mannlige slikkere der ute er dudes med normalt utseende som jobber hardt for det og leser litteraturen (eller studerer porno).

Så ikke vær for rask til å avfeie de som synes å være «dårlig på papir». Gi ham kanskje en sjanse. Du kan ikke angre. Faktisk kan det forandre livet ditt! Fordi vi ikke går så ofte på  date. Vi vil ikke åpne en dialog og tenke vi fortjener DEG. Vi kommer inn i det ved å  tro at ved å gi oss en sjanse, fortjener DU vår beste innsats.»