Aktive måter alle single og treningsglade damer bør prøve!


En kvinnelig fitnessinstruktør deler sine tips for dating og kanskje treffe drømmemannen.

«Da jeg var singel, gikk jeg på en rekke dater som var …meh… Jeg forventet egentlig at ikke alle kom til å matche mine interesser.

Men her er litt bakgrunnsinformasjon om meg: Jeg elsker å være fit, aktiv og ha det livlig rundt meg, og det er viktig for meg at min partner har de samme verdiene, hobbyene og elsker å slå sine personlige rekorder. Og jeg kunne like godt finne ut av det på de første datene. Og så til slutt, etter en hel rekke med dater som ikke akkurat ga mersmak, og ikke en kjempegod match,  møtte jeg min nåværende ektemann i treningsstudioet som han eier.


Hvis fitness er en stor del av livet ditt, og du vil ha noen i livet ditt som er like opptatt av det, gi disse fire dater en sjanse. På den måten vil du vite rett fra begynnelsen hvis den potensielle partneren din har de samme aktive instinkter og interesser som deg.

Trampoliner
Å besøke en trampolinepark sammen er en fin måte å få både le deg dum og øke sirkulasjonen av  lymfatisk væske gjennom kroppen din.

Lymfesystemet er en forseggjort kombinasjon av transportceller, kanaler, kapillærer, punkter, og væske som fungerer med sirkulasjonssystemet å skylle overflødig væske og døde blodceller fra vev. Systemet er drevet av muskelsammentrekninger, og trampoliner er en av de beste måtene å aktivere den.

Ok, så det er kanskje ikke den mest sexy visuelt sett. Men rytmisk spretting kan være litt sexy, og med hoppingen kan dere også nå  svimlende høyder som dere sikkert vil synes er spennende. Bare gå på tidspunkt der dere ikke trenger å bekymre dere for å kollidere med barn. Gjør et søk på f.eks. muligheter i ditt område for å finne en trampolinepark nær deg.

Trapesetimer
På de fleste spesialidrettshaller, kan du registrere deg for en 90-minutters leksjon som tar deg gjennom swinging (nei, ikke sånn swinging) til å spinne rundt stolpen fra hendene og med baksiden av knærne og kan også innebære trapes-til-trapes-overganger. Som med trampoliner, kan spenningen i å klatre i stigen og slippe tak i sikkerhetsselen frigjøre en flom av endorfiner – og smi et sterkt bånd mellom dere to.

Merk: Instruktører vil jobbe med deg basert på ditt nivå, så ikke føl at du trenger å være et tidligere medlem av Cirque du Soleil for å registrere deg. Denne aktiviteten vil gi hoften en bedre mobilitet, noe som kan komme godt med senere i daten  (hvis du vet hva jeg mener).

Fjellklatring
De fleste klatretreningssentre er satt opp for å imøtekomme selv nybegynnere, så dette er et alternativ for nybegynnere eller erfarne klatrere. Å være litt utenfor komfortsonen kan være en fin måte å vokse på, og se hvordan din date takler å klatre fra håndtak til håndtak være sjarmerende. Når dere når toppen, kan dere rappellere ned igjen, som jo er den beste delen.

IndoorClimbing.com gir deg en omfattende katalog av klatresentre over hele verden.

Parkour
«Parkour Parkour!»
Bonuspoeng hvis daten din siterer episoden av The Office. Introduksjonsklasser for disse gymnastiske, benk-Hekkeløpklasser er ofte gratis, og i løpet av 60 minutter, vil instruktører lære deg hvordan å hoppe og klatre over hindringer (og dere begynner kanskje med de lave, i hvert fall de første gangene), løpe rett opp på vegger, og kanskje til og med stupe kråke. Som med de andre aktivitetene, er alle teknikkene skalerbare til og med veggene selv, så du trenger ikke å være Kacy Catanzaro fra American Ninja Warrior for å registrere deg. Googlesøk:  «freerunning» eller «parkour» for muligheter i ditt område.»

Jen Sinkler er en langvarig treningsforfatter og personlig trener basert i Minneapolis som snakker og skriver om fitness, mat, lykkelig liv, og generell helse på hennes hjemmeside, jensinkler.com og skriver for en rekke nasjonale helsenettsteder. Tidligere i år skrev hun  Lift Weights Faster, en ebibliotek med over 130 kondisjonstreningsøkter for fetttap, atletisk- og generell helse.

Jen jobber med kunder på The Movement Minneapolis, et anlegg som bruker biofeedbackbasert treningsteknikker. Hun er en sertifisert kettlebell instruktør gjennom RKC (nivå 2) og KBA, og en olympisk løfting coach gjennom USA Weightlifting; hun har også treningsertifiseringer gjennom Primal Move, Progressive Calisthenics, CrossFit og DVRT (Ultimate Sandbag).