Mange populære online datingsider krever at du har en profiltekst ( noen steder kaller de det «overskrift» eller » åpningslinjen».) Denne overskriften dukker opp når noen søker på profiler. Mange av disse overskriftene er overrepresentert med utslitte fraser sånn som «Jeg kan være den du leter etter ! » .

For å få flere folk til å klikke seg gjennom profilen din er det viktig å legge inn litt innsats for å skille deg ut.

 

 Profiloverskrifter du bør unngå:

- " Heisann " (eller en variant av denne)
- "Jeg kan være den du leter etter! "
- "Looking for Mr. Right "
- "Jeg er the real deal "
- "Ser etter noen som er ekte "
- " Er du min spesielle match ? "
- "Jeg vet ikke hva jeg skal skrive her . "

Nå som du vet å unngå klisjé og dagligdagse setninger,  er det på tide å undersøke overskrifter som er morsomme, kreative, eller interessante . Se gjennom disse for å få mange flere klikk på din online dating profil. Du ønsker vel at DIN profil skal være original og minneverdig? Dette vil bidra til å gjøre folk mer interessert i deg. La oss se på noen eksempler :

- " Mer moro enn din ekskjæreste ! "
- "Gratis 7 dagers prøveversjon "
- " Bare du kan redde meg fra å bli med i eHarmony/eller et annet nettsted ! "
- " Villig til å dele fjernkontrollen ! "
- " Villig til å lyve om hvordan vi møttes ! "
- " Magic 8 Ball sier : Ja , helt klart"
- "Akkurat som en ny jobb , jeg har attraktive fordeler "
- "Jeg er som bæsj, jo eldre jeg blir jo lettere blir jeg å plukke opp. "
- " Fire av fem leger anbefaler meg. "
- " Jeg legger setet ned ! "
- " Zombiene kommer. Velg med omhu."
- " Klikk for å legge i handlekurven"
- "Jeg er sjokoladekaken i dietten din . "

Hva nesten alle disse overskriftene har til felles er at de er originale og morsomme. Folk ønsker å klikke videre inn på profilen for å lære mer om personen bak overskriften. Når du har en fengende og smart overskrift så ser folk deg som noen som er «moro», og det er mer sannsynlig at de klikker på profilen din for å lese mer om deg. Det er andre ting du kan gjøre for å lokke folk til å klikke på profilen din. Den ene er å bruke en teaser i overskriften: «Historien fortsetter…»  Med denne innledningen, begynner du å fortelle noe som fanger leseren i overskriften, men fullfører det i profilen din . Her er et par eksempler :

- " En ting jeg aldri har fortalt noen før nå, er ... "
- " Det er tre typer av jenter / gutter her, og de er ... "
- " Det morsomste jeg noen gang har gjort, som nesten drepte meg, var ... "

Med denne «teaseren» fanger du  en persons interesse med overskriften, noe som gjør at de vil klikke seg gjennom for å finne ut resten av historien. Av natur er folk nysgjerrige (sånn som katter). De ønsker ikke å bli hengende. Det er derfor mange TV-programmer , spesielt såpeoperaer , ender en episode med et stort uløst problem . De vet at du vil holde øye for å se hvordan det blir løst. Lag en spennende overskrift og folk vil klikke seg gjennom. Det er da din jobb å sørge for at profilen din er interessant nok slik at de starter å prate med deg.