Sarah Miller svarer på hvordan hun synes menns undertøy bør være, og hva som er sexy, eller ikke:

«Hvis menns undertøy kunne snakke med meg, dette er hva jeg ønsker å høre det si:

«Jeg er bomull,» «Jeg er ren. Jeg er subtil. Fortrinnsvis er jeg hvit eller blå. Hvis jeg har et mønster, er det ikke kløver eller hjerter eller bamser. Jeg skal ikke overbevise deg om noe, men bare litt 😉 . . Jeg har ingen spesiell forkjærlighet for nakentennis.

«OK, her er jeg. Jeg håper jeg ender opp i kurven og denne gangen med mine andre undertøysvenner som ser ut akkurat som meg.»

Kvinners undertøy er ment å avsløre visse kroppsdeler for en smigrende, spennende effekt.

Menns undertøy – både T-skjorter og undertøy – er ment for å holde hårete, svette kroppsdeler adskilt fra andre klær. Punktum.

En kvinne kan like det hvis mannen legger merke til undertøyet hennes, men hun må bare legge merke til det ubevisst, og det bør gi henne trygghet om du er en normalt dannet borger som vet hvordan man bruker en vaskemaskin og, når den tid kommer, en søppeldunk.

Et par huskeregler

Bruk boksere eller truser, eller en hybrid: Boksertruser.


Boksere er litt mer flatterende på en gjennomsnittlig fyr som ikke har en 6-pack, men hvis herretruser er mer komfortabel, er det helt greit.

Husk at menns boksere kan bli fort utslitt, de blir gamle og skitne fort. Skift ofte.

Og hvis du kommer til å få den typen med linningen som sier noe sånt BOSS eller DIESEL, sørg for at musklene dine, hvis du er veltrent, er med å bygge opp under imaget.

Er du ikke veltrent, så..jah, la vær å vise det frem.

Ikke bruk speedos! Ja, på den franske presidenten fungerer det sikkert.

Dette er ingen unnskyldning for å la Frankrikes mest mest uheldige vaner nå våre norske bredder.

Hvis du finner deg selv å ha det dritmorsomt mens du kjøper undertøy, kjøper du feil undertøy.

Ikke la meg se det hvite omrisset av singleten din under skjorten din. Du ser ut som åttende klasse sin mattelærer som leser sportsdelen ved pulten sin hele dagen.

Hvis du er iført en hvit skjorte, prøv å ikke bruk en singlet. Alvorlig,  dette er som å se de rare bokserkantene dine.

Bruk gjerne singlet, hvis du appellerer  (seksuelt?) til de fleste damene. Ellers følger undertøysmantraet: tydelig stylet, subtilt mønster, ren.«

Så, der har dere det!