Hvordan man flørter for å oppnå det man vil ha

Menn og kvinner flørter ulikt, av forskjellige årsaker, og forventer ulike resultater når vi flørter. Men hvis du setter til side «målet med flørtingen», altså utfallet, og flørter bare for å være vennlig  vil det åpne seg forskjellige muligheter.

Du kan godt ende opp med en ny kjæreste, men hvis det ikke er tilfellet, kan det være at du møter noen som blir en god venn, og hvem vet: Kanskje hun kan introdusere deg til en annen *blunk blunk*. Hold mulighetene åpne.

Etter at du har vekslet blikk og smiler på tvers av lokalet, og du er ganske trygg på at hun tror at hun kanskje har lyst til å bli bedre kjent med deg, kan du sende en drink til henne.

Men husk at alt du kjøper er en drink. Ikke forvent at hun faller for dine føtter. Noen ganger er det fint bare å sende noen en drink, se når hun får det og smiler, så ser bort og ser tilbake igjen senere for å vise din interesse.

Hvis du finner deg selv invitert til bordet hennes, vær oppmerksom på samtalen og ikke på å få en date med henne.

De fleste kvinner ønsker å vite hva slags person de går ut med lenge før de faktisk gå ut med dem.

Gjør en innsats for å bli kjent med henne og gi henne muligheten til å bli kjent med deg før du stuper inn for å få en date.

Du må aldri, noensinne, tilnærme deg to kvinner i samme gruppe. Ingen kvinner ønsker å føle seg som nest best.

Avstå fra å nærme deg en etter en i samme gruppe. Du ser ut som en taper og kvinnene tror kanskje du er desperat og leter etter en trygg havn i en storm. Selv om du er det, ikke vis det.

Når du komplimenterer en kvinne vær sikker på at det er et ekte kompliment. Det er ikke noe verre enn noen gi ut et lass av oppblåste replikker.

Alle har noe stort og fint om dem, legg merke til det og komplimenter dem genuint.

Du må aldri, noensinne,  legge hendene på en kvinne uoppfordret.

Noen kvinner har ingen innvendinger til «ømfintlig berøring», andre blir lett skremt av det.

Respekter personen før du har hatt mulighet til å vite mer om henne. Berøring kan være en herlig flørtende handling, men bør være begrenset til armer eller hvile hånden like over armene og ikke rør, før du vet mer.

Test intimsonen ved å flytte nærmere, legg merke til reaksjonene deretter flytt deg tilbake litt for å fjerne trusselen.

Respekter deg selv hele tiden.

Kvinner faller for menn som er litt uoppnåelig. Ikke svev eller kryp eller handle desperat. Tenk på deg selv som spesiell, og vit at du fortjener det aller beste.