Hvorfor trenger menn feromoner?

Feromoner for menn, er faktisk en viktig ting i dag. I dagens samfunn med en kombinasjon av  middels matkvalitet, stort press på personlig hygiene, hyppig dusjing,  og bruk av diverse parfymer og deodoranter, gjør at den naturlige lukten hos menn forsvinner og «drukner i mengden».

Kroppen avgir feromoner.

Og dette er det som får kvinner til å bli tiltrukket av menn, og omvendt. Det fungerer også med kvinner, så det er viktig å sørge for at du har nok på kroppen din.

Det er et problem i dag hos mange gutter og menn, noe som kan påvirke sjansen hos det motsatte kjønn.

For hundrevis av år siden behøvde du ikke å gå gjennom og skaffe deg MER av den naturlige lukten. Kroppen din hadde naturligvis feromoner som utstrålte virilitet og sex, og dette kan også gjelde kvinner, men i dag er våre vaner forskjellige.

Nå bader eller dusjer vi hver dag, og dette resulterer i faktisk noen store problemer.

Et av problemene med dette, er at du utskiller ikke nok av naturlige feromoner.

Det kan være en drøy prosess å få seg en dame, enten for en one night stand eller for et lengre perspektiv.

Noen ganger kan en liten detalj avgjøre det hele.

Så, hvor finner du feromoner for menn? Du kan finne dem gjennom mange online butikker med voksent leketøy.

Vi har gått gjennom de beste alternativene på nett og funnet frem til den beste sprayen med feromoner for menn.

Har du noen gang ønsket komme helt til topps med damer du treffer? For å lykkes med jenter trenger du de riktige ingrediensene. Du trenger bl.a. litt selvtillit, og du trenger feromoner.

Vi så oss rundt for å finne den rette typen feromoner, og fant en på nett som fungerte for oss, og vi ønsker å dele dette med deg:

Vi har kåret vinneren, og den heter Pheromen.

Det er bare å spraye Pheromen (bestill her) på pulspunktene på halsen og brystet (akkurat som med eau de cologne), så vil du oppdage at kvinner reagerer mer positivt på deg med kroppsspråk, kommunikasjon og tilnærmelser.

2–3 pumpetrykk gir en effekt som varer i ca. 8–10 timer. Og produktet kan også brukes sammen med din foretrukne eau de cologne, uten at effekten svekkes!

Annet innhold:
Hvordan forføre en kvinne
Bli Pick-up Artist med 3 enkle steg
Avslørende om sexlyst
Hjem/Forside