Sett stemningen med daten din

Ingen gest er mer romantisk enn en gest som er laget utelukkende av hensyn til romantikk selv.

Når det gjelder å forføre en kvinne, hvis du ønsker å gjøre et virkelig godt inntrykk på de, kan du stelle til en romantisk date uten å vente på en spesiell anledning.

Og for være helt klar: det er ingen regel som sier at du må vente på en bestemt dag eller tid på året eller uken for en romantisk date.

Dette bestemte tipset krever at du vet litt om damen din og hva hun liker og ikke liker.

Men du trenger ikke å kjenne henne som om det var baksiden av hånden din for å lage en virkelig romantisk kveld for dere begge.

Det viktigste er å vurdere hva du vet hun finner romantisk og deretter gjør ditt beste for å gjøre det for henne.

Det faktum at du tenkte på henne og ønsket å være romantisk med henne ut av det blå vil virkelig imponere henne og gjøre at hun føler seg virkelig spesiell.

Les også: Hvordan skape romantiske øyeblikk

Les også: 20 kvinner avslører hva de vil ha i sengen!

Mange av disse forslagene vil ta relativt lite tid mtp forberedelser.

Husk, det er noen ganger den minste gest som virkelig kan få en kvinne til å føle seg spesiell. Den første romantiske stemningen er et levende lys med piknik i en park eller en annen rolig beliggenhet.

Dette er en sikker måte å få henne til å føle seg spesiell. Det er ingen spesiell anledning nødvendig.

Dette er også lett å sette sammen med en flaske vin, litt ost, jordbær, eller noe annet dere begge liker.

Hvis du har noe passende musikk på mobilen kan du ta med en bærbar høyttaler for eksempel. Da vil dere ha en kveld som dere begge sikkert vil huske. Bare ikke glem å sjekke været og husk å ta med teppet!

Det neste forslaget jeg har er bra for all slags vær: Et fint måltid med levende lys bestående av hennes favorittmat og dessert hos deg.

Når du planlegger denne kvelden vær sikker på å ha myk, romantisk musikk på og en fin flaske vin. Hennes favorittblomster kan også være en ekstra fin touch.

Dette måltidet kan du lage selv eller plukke opp fra en restaurant.

Så lenge du har tatt hensyn på å velge hva hun liker blir det en stor hit!

Hvis leiligheten din har en tendens til å være litt rotete, sørg for å ta deg litt ekstra tid til å rydde opp slik at hun ikke snubler over tennissko eller gymbagen din!