Den siste småsyke trenden i London er speed dating med en papirpose på hodet. Nei, seriøst!
Det er den perfekte motgift til den digitale narsissismen av dagens unge singler, som jevnlig lirer av seg de teite løgnene  (for seg selv?)  når de sier at utseende ikke betyr noe. Mens tradisjonelle, posefrie speed-datere lurer på hvorfor de fortsatt er alene etter å ha forkastet sjelevenn-etter-fremtidssjelevenn på grunn av skallethet eller en dobbelhake, har disse innbyggerne fra London syntes å ha valgt en ny måte å søke romantisk kompatibilitet på  – og kan dermed også skjule sine dårlige britiske tenner.

 

Den første amerikanske versjonen ble satt til å skje i New York 8. oktober (2014). En av våre tipsere prøvde dette ut og fikk en veldig spesiell opplevelse. Han forteller:

«Så jeg tok en papirpose til en tradisjonell speed-datingsseanse i Las Vegas, for å måle hvor mottakelig og åpne mine fremtidige potensielle partnere ville være for å møte noen på denne måten. Med andre ord, er kjærlighet virkelig blind? Når kvinner sier de er mer tiltrukket av en fyrs «personlighet» enn noe fysisk, er de sannferdig på noen måte? Det ble satt opp 14 kvinner i alderen 32-49, i stoler på baksiden av Downtown Cocktail Lounge. Hvert 5. minutt ringte det i en bjelle og mennene som satt ovenfor single damer flyttet en stol til høyre for å starte en ny date. Vi hadde alle kort merket med «ja» eller «nei», for å markere om vi ville ha mer kontakt med hver enkelt kandidat. Dersom speeddaterne fikk «match», ville vi hver motta en e-post med den andres kontaktinfo.

Speed ​​dating er en umiddelbar fremstilling av kompatibilitet basert på utseende, personlighet og svar på spørsmål som

1) Er du en røyker?

2) Er du en nynazist ?

og 3) Eier du tre eller flere katter?

Av en eller annen grunn, ville de fleste av mine speedatere spørre meg utelukkende om mitt valg av hodeplagg. Så jeg forklarte logikken i det. Og når de fikk svaret mitt, ble de (utrolig nok!) imponert og de fleste elsket ideen. «Er ikke online dating en måte å date på med en papirpose på hodet uansett?» spurte Suzanne, en sykepleierstudent. «Folk kan jo helt skjule hvem de er ved å late som noen andre.»

Når Jill, en skolelærer, spurte hvordan jeg egentlig så ut, fortalte jeg henne at jeg var ekstremt høy; at minst 60 cm av høyden var krøllet og stappet inni posen. Hun knakk sammen av latter, akkurat som  Roberta (forsikringsagent) når hun spurte om hvordan jeg syntes daten vår gikk, og jeg svarte: «Det går så bra at vi kommer til å ligge sammen innen 2 uker, men bare fordi det vil være mitt valg å ta det rolig . »

Jeg ble faktisk dømt av min karakter, og ikke mitt utseende. Min personlighet kjørte showet, og jeg kunne være sjarmerende og vittig uten å føle meg gransket for mine fysiske attributter. Jeg mener, jeg er ikke et grusomt syn. Ja, jeg har kanskje et snev av Hobbitgener og en nese som sikkert er synlig på Google Earth. Men jeg er relativt gjennomsnittlig og elskverdig og har jo mye hår – spesielt på hver og en av mine tær. Og takket være damer med lav selvfølelse og en JRR Tolkien-fetish, har jeg gjort alt riktig for meg selv siden ungdomsskolen.

Med andre ord, å sette en papirpose over hodet mitt var aldri noen annens idé. Likevel gav posen en sinnsyk boost av selvtillit jeg vanligvis ikke opplever i livet når jeg ellers viser ansiktet mitt. Det er en teknikk jeg kunne ha brukt for flere år siden for å vinne Michelles gunst, en musikkveileder fra LA som fortalte meg at hun bare datet pene gutter med søte små neser, og derfor kunne vi bare gå ut «som venner.» (Jeg tok aldri i mot det tilbudet, dessverre, og jeg andrer.) Og nå som jeg tenker på det, hadde jeg møtt veterinæren Jennifer under en speeddate der HUN hadde en pose over hodet, hadde jeg ikke ville ha avvist henne etter etter 20 minutter med Merlot og en  høflig samtale bare fordi hun var 10 år eldre enn meg og var 20 år eldre enn hennes Match.com bilder.

Jeg mener… utseende forsvinner. Og de er påvirket av personlighet uansett. Ser ikke Jenny McCarthy så mye mindre pen og deilig ut siden hun begynte å si at anti-vaksinasjon er tull? Ville ikke du nesten heller nå datet hennes kusine, Melissa McCarthy, og vite hvor hysterisk hun faktisk er?

Ting begynte å falle fra hverandre ved min femte speed date, med Samantha, som ikke ønsket å være en del av det jeg gjorde med posen min. Hun dømte meg etter utseendet mitt, på en annen måte, og jeg syntes synd på henne. Hun ville aldri få en smakebit av meg. Hun sa: «Tror du virkelig at du kommer til å møte noen spesielle med sånne stunts som dette?»  Hun brukte ikke ordet «upassende», men jeg merket at hun var i ferd med å gjøre i det speed våår daten ble avbrutt. Bartenderen hentet dørvakten som var en enorm Hulk som hette Bill, for å be meg om å fjerne posen eller forsvinne. Bill informertes meg om at barens policy forbyr ansiktsdekkende hodeplagg inne i lokalene. (Vel, nå vet jeg hvor papirpose-speed dating ikke vil bli arrangert når det blir en hit i Las Vegas!) 

Jeg nektet å følge ordre. Og, når Bill fulgte meg utenfor, ropte en kvinnelig speed dater  «BRA! Få den tullingen vekk herfra! » Uansett, for å være helt ærlig tror jeg det er noe med papirpose-speed-dating. Det er vanskelig og dumt og totalt nytt, men jeg anbefaler det til enhver mann som ønsker å få seg et ligg – å ha noen å faktisk dele en anstendig samtale med umiddelbart etterpå, og kanskje for resten av livet.»

Takk til Jonas F. for denne historen!