Din holdning og fremtreden teller

Når det gjelder å forføre en kvinne, spiller holdningen og atferden en veldig stor rolle i hvor vellykket eller mislykket du er.

Hvis du har en positiv holdning og fremtreden vil det være mer sannsynlig at du tiltrekker kvinner lettere enn hvis du har en negativ holdning.

Å være positiv og oppegående vises i nesten alt du gjør, og det gjør også når du er negativ og dyster. Kvinner vil mye større grad velge de positive, oppegående gutta.

Først reflekterer en positiv holdning selvtillit og selvrespekt. Som vi allerede har diskutert, er selvtillit og selvrespekt helt avgjørende. En positiv holdning vil også direkte påvirke hvordan andre mennesker føler seg når de er rundt deg.

For eksempel, har du noen gang hatt en venn eller kollega som var alltid nedfor eller pessimistisk? Hvis du har, la du merke til at etter en stund ville hans eller hennes humør begynne å trekke deg ned eller at det ubehagelig eller at du ble irritabel?

Sjansen er at det  har skjedd med oss alle. Så husk: Hvis det er ingen til å være en mørk sky hengende over alle, prøv å være et positivt menneske ha en god holdning til livet.

Utstråling

Men det går mye lenger enn det. Når du prøver å gjøre ditt beste inntrykk på en kvinne, vil det å være negativ ikke fungere. Du må føle deg bra selv før du kan få  noen andre til å føle seg bra.

Du må utstråle samme slags følelser du ønsker å motta. Hvis du ikke utstråler de positive vibbene vil damer plukke opp på det og mest sannsynlig styre unna deg.

I bunn og grunn vil kvinner like å finne en mann som er stabil.

Noe av det som kvinner bedømmer stabiliteten på er jobben din. Nei, dette betyr ikke at du trenger å være en rakettforsker.

Det betyr ganske enkelt at hvis du skifter jobb hver annen måned, eller får sparken ofte for for dårlig oppførsel eller dårlig ytelse, som er direkte berørt av din holdning, så vil damer komme til å tenke seg om to ganger før de involverer seg  med deg. Husk, kvinner er på jakt etter en god partner; et 50/50 forhold.