Har du selvtillit når du dater ?

Når det kommer til dating med en dame, er selvtillit viktig. Kvinner likestiller ofte selvtillit med evnen til å være vellykket.

Mens mange menn tror at kvinner ser etter vellykkede menn fordi det også er sannsynlig at de mennene tjener mer penger, er rett og slett ikke sant.

Mens det er gitt at kvinner faktisk ser etter vellykkede menn fordi det er mer sannsynlig at disse mennene er fornøyd med livet sitt.

Så du lurer kanskje på hva en mann som er er fornøyd med seg selv har noe å gjøre med noe som helst?

La meg forklare. Du skjønner, kvinner vet at menn som er fornøyd med seg selv og har en sunn selvtillit,  har mindre sannsynlighet for å gå ut på jakt etter noen andre å tilfredsstille dem og de er mer stabile.

Og i et forhold vil det innebære at en mann sannsynligvis ikke vil være utro, eller skifte jobb ofte eller sette seg inn i en rekke andre stressende og ødeleggende situasjoner.

Husk at de fleste kvinner er på jakt etter en mann som vil være deres partner samt deres elsker.

Ikke bare ønsker damer en god partner når det gjelder ting som et rent og kjært forhold, men også med tanke på beslutningstaking og økonomisk bevissthet.

Og også på  på soverommet, så klart. For å effektivt forføre en kvinne må du få henne til å føle seg som om dere er begge likeverdige.

Når det gjelder selvtillit, virker det å være to typer mennesker – de som har det og andre som rett og slett ikke har det.

Selv på overflaten kan dette være sant, alle har potensial til å være selvsikre, eller motivert hvis du ønsker å kalle det.

Vær bevisst på at du er en god person, smart, morsom, god på jobben din, kjærlig, omsorgsfull eller hva annet du finner å være positive karaktertrekk som du har.

Vær bevisst på dine gode egenskaper.

Bli trøstet å vite at ikke alle kvinner er ute etter en administrerende direktør eller hjernekirurg.

De vil bare ha en mann som er trygg på seg selv, hva han vet og hva han har å tilby i et godt forhold med dem!