Hvordan være romantisk

Hva er det egentlig som gjør at en kvinne ser på en mann som romantisk? Mesteparten av tiden er det de små tingene som kvinner legger merke til.

Et blikk, en rask berøring eller stryke henne på ryggen. Jada, blomster er hyggelig, men har ikke de nesten blitt en klisjé?

Det er ikke for å si at kvinner ikke liker blomster, fordi de gjør det, men hvis det er alt du har gitt henne så vil det bare ikke gå så langt.

Du må mikse det opp, endre stil og bruke fantasien til å skape romantiske øyeblikk.

Les også: «20 kvinner avslører»

Den viktigste faktoren i å skape romantiske øyeblikk er å sette det hun liker foran dine egne interesser.

Skap romantiske øyeblikk: det er så enkelt at det er rart at ikke alle menn i verden ikke skjønner dette. Alt du trenger å gjøre er å tenke på en aktivitet bygget rundt noe hun liker å gjøre.

Liker hun shopping (noe menn ikke liker å tenke på, og i mye mindre grad gjøre), god mat, turer på en strand, se filmer og listen fortsetter.

Det handler om å gjøre noe hun liker. Det som gjør slike aktiviteter virke enda mer romantisk for henne er hvis du velger å gjøre noe sammen med henne og det hun liker foran det å se en fotballkamp på TV som du kan se med kompisene dine.

Hun vil føle seg utvalgt og det, min gode mann, er veldig romantisk faktisk.

Det spiller ingen rolle hvilken aktivitet dere gjør sammen.

Det du ønsker er hun skal se på deg som en romantisk fyr.

Trikset er at du skal være helt involvert mentalt i aktiviteten og ikke stirrer ut i verdensrommet eller åpenbart bare ønske det var over, slik at du kan gå å gjøre hva du virkelig ønsker å gjøre.

Husk at dette er det du prøver å være romantisk så konsentrer seg om prosjektet du har foran deg.

Det er virkelig så veldig enkelt å skape romantiske øyeblikk. Med bare litt tenkning og planlegging, kan romantiske øyeblikk skje hver dag, og på de mest uventede øyeblikk.

Å være romantisk er en vinn / vinn-situasjon. Det er ingen grunn til ikke å skape romantiske øyeblikk ved enhver anledning.