Hva sier man på en første date?

For å være sikker på at du vil at daten skal ha det gøy, må du  ha det gøy, du også! Du ønsker å sikre at samtalen er interessant og stimulerende for dere begge.

Kroppsspråk teller alltid først i enhver samtale. Når du er selvsikker eller føler deg trygg vil kroppen din slappe av og bli mer åpen, du lener deg fremover, du smiler, og du blir i godt humør.

Se serie på NRK om kroppsspråk:

Når du er anspent eller litt urolig, vil du bli sittende med beina i kryss, og kanskje armene også.

Munnen vil knapt bryte et smil, og øynene dine vil søke et annet sted i rommet. Å vite dette vil tillate deg å formidle selvtillit med kroppsspråk.

Dine verbale datingsamtaleferdigheter vil i stor grad bli dømt på hvordan kunne du oppretter en samtale som partneren din liker.

Til syvende og sist fører det til at du får flere dater. Hvis du tenker at dette er åpenbart: ja det er det! Spørsmålet er bare hvordan man skal skape en interessant samtale.

«Datingsamtale»

Hvis du stiller de riktige spørsmålene, vil partneren din komme til å ha det gøy. Hvis du spør feil spørsmål, vil de komme til å droppe deg. Hvis du er unnvikende eller mindre enn ærlig når du svarer på spørsmålene  vil hun komme til å droppe deg raskt.

Spørsmål har kraft i seg. Det morsomme er at når en person blir bedt om å svare et direkte spørsmål vil på de en eller annen måte føle seg forpliktet til å svare på det. Her er noen samtaleideer for din første date:

«Hva liker du å gjøre på fritiden?»
«Hva gjør at du liker akkurat det?»
«Hvis du kunne gå på en hvilkens som helst ferie, hvor som helst i verden, hvor ville det være og hva ville du gjort?»

Ved å stille disse spørsmålene vil du gi din date noe hyggelig å huske på fra tidligere erfaringer og dele dem med deg.