Det er få ting i denne verden som er så skremmende som å be en dame ut på en date. Hvis du påstår noe annet, er du enten seriøst villedet eller en løgnaktig drittsekk.

Å spørre en dame «Skal vi gå ut en dag?» vil være en risiko å ta. Du ber egentlig om avslag på det mest personlige nivå. 

Louis CK oppsummerte det så godt når han sa at den interne kampen som alle menn står overfor når de prøver å være «romantiske modige» med en kvinne de nettopp har møtt.

«Alle cellene i kroppen din roper til deg: Bare dra deg til helvete hjem og heller napp løken, ikke gjør dette! «.  Men du gjør det likevel, og CK sier fordi «noen ganger vil hun si ja.»

Men noen ganger hun vil si nei. Og DET kan føles som en knyttneve rett i nyrene. Det er hennes tap, vil vennene dine forsikre deg om.

Hun var ikke klar over hvor fantastisk du er. Hun har sine egne problemer som ikke har noe å gjøre med deg. Glem henne og ta deg en til øl!

Det er ikke bare vennene dine som forteller deg det. Folk som tilbringer sine liv med å studere og analysere avvisning og hvordan de skal overleve det, vil si det samme.

«Det jeg fortelle gutta er, hvis kvinnen ikke sier noe om hvorfor hun avviste deg, anta at  det er på grunn av HENNES problemer eller omstendighetene snarere enn på grunn av at det er noe som mangler ved deg», sier Guy Winch, Ph.D. forfatteren av emosjonell førstehjelp: «Healing Rejection, Guilt, Failure…».

Du kan sikkert si «ok», og tro at det ikke er DEG det er noe galt med, og sikkert være enig med Winch. Men så kan klokken bli 2 midt på natten, og du er lys våken, stirrer i taket, og lure på hvorfor du er slik et uelskelig monster.

 La oss starte med det grunnleggende: Du er ikke en pyse når du tar det så tungt. Avvisning gjør vondt fordi å  bli avvist på denne måten ligner på  det å å slutte med kokain.

Nei, seriøst.

Lucy Brown, Ph.D., en hjerneforsker og professor i klinisk medisinsk nevrologi ved Einstein College of Medicine i New York, studerte hjerneaktiviteten til 15 menn og kvinner som nylig hadde blitt avvist av sine partnere.

I alle tilfeller viste sentrale områder av hjernen (bl.a orbitofrontal / prefrontal cortex) – at hjerneaktiviteten er helt lik under et brudd som under en rehabiliteringsprosess for rusavhengighet.

Brown kaller det en «naturlig avhengighet», men det er det samme innebygde hjernemønsteret som kjemper for å holde på rusavhengighet.

Husk at neste gang en kvinne sier nei, vil det gjøre vondt. Selvfølgelig gjør det vondt! Du er som Keith Richards på 70-tallet som blir nektet heroin.

Det er ikke mye du kan gjøre for å endre på kvinner finner deg attraktiv eller ei.

Faktisk er det slik, at jo flere studier det er på hvorfor heterofile mennesker er tiltrukket av hverandre, jo mer tilfeldig og vilkårlig vil det hele være.

Ifølge forskning fra University of St. Andrews i Skottland, er kvinner tiltrukket av gutter med samme hår og øyenfarge som deres fedre. En annen studie, publisert i Journal of Experimental Psychology, fant ut at fargen rød gjør at menn synes mer mektigere for kvinner, og er derfor mer attraktive.

Og så er det 2011 University of British Columbia studien, som fant at kvinner sannsynligvis ikke kommer til bli med hjem med en fyr hvis han smiler FOR mye.

Er det nyttig? Hvis du ønsker å få flere dater, må du bare bruke rødfarger, ha øyne som faren hennes, og slutte å smile.

Eller du kan bare være mer som fyren med mikropenis.

En mikropenis er en penis som er mindre enn  5 cm  ved erigert tilstand. Det er ikke den slags penis du pisker ut av buksen og damene går: «Jeg er den heldigste jenta på planeten.»

Møt Jim – en ekte fyr med en ekte mikropenis – han lærte at han ikke helt bør skamme seg over sine svakheter, eller det at han kom til kort (ehem!). 

Faktisk har Jim mer selvtillit enn gutter med fire ganger større penis.

Og kvinner har avvist Jim. Igjen og igjen og igjen og igjen. Og likevel har han vært helt fortvilet over det. Han drakk seg ikke i søvn hver natt, eller skrev passiv-aggressive (eller bare aggressive) tweets til kvinner som avviste ham. Hva er hans hemmelighet?

«Bare fordi hun trenger en 200kg elefantk*k for å fylle hennes walk-in closet av en vagina betyr ikke at du mangler noe på noen måte,» sa han. «Den rette fyren er der ute for henne, akkurat som den rette jenten er der ute for deg».

Dr. Craig Malkin, Ph.D., en klinisk psykolog og instruktør ved Harvard Medical School, mener hver mann bør følge i fotsporene til fyren med mikropenis.

«Han ble kjent med sannheten,» sier Malkin sier om herr Lillekukk. Sannheten er at «folk blir av og til tiltrukket av oss, og av og til ikke, for de har alle slags grunner som er utenfor vår kontroll.

Vi bekymrer oss om å si det rette ordene, ha riktig tilnærming, og de riktige klærne, alt fordi vi er overbevist om at hvis vi oppfører oss på  en perfekt måte, vil vi finne en date. »

Men tiltrekning fungerer ikke på den måten

«Det finnes ikke fasit på dette,» sier Malkin. «Noen kvinner liker kanskje fyren som virker litt nervøs eller stille. Èn kvinnes Adonis er en annens Quasimodo – og vice versa. 

Løsningen, som du sikkert er lei av å høre nå, er å bli mer selvsikker.

Hvor mange ganger har du hørt det rådet? «Det handler ikke om hvordan du ser ut, det er om du utstråler selvtillit.» Men hva faen betyr egentlig det?

Hvordan kan du utstråle selvtillit hvis du ikke har det fra før av? Malkin mener at det begynner med en sunn narsissisme.

Som er en helt annen ting enn å være en komplett narsissist. Det handler om å finne «måten å se oss selv gjennom litt rosa briller,» sier han.

«Du trenger ikke å føle deg trygg før du tar en risiko,» sier Malkin, som publiserte en bok i sommer som heter Rethinking Narcissism.

Og risikoen kan være å be en sinnsykt hot babe ut på date, når hver eneste fiber i kroppen din sier at du må bare slutte: «STOPP! Hun er ikke i din liga!»


Louis CK hadde rett, gå hjem og napp løken. Men du ber henne ut likevel. Fordi, hvorfor ikke?

Sunn narsissisme

Malkin sier det handler om «å anta og være bevisst på at du er spesiell og god nok til å utrette noe, som å finne noen som blir glade for å møte deg – inntil det motsatte er bevist.

Den inntil det motsatte er bevist- delen er det som skiller det ene fra det andre. En ekte narsissist nekter å ta et nei for et svar. Noen som prøver og prøver, selv når det er klinkende klart at hun ikke er interessert.

En sunn narsissist, på en annen side, antar at han er tiltrekkende, og når (eller hvis) han blir avvist, går han bare videre.

Det er om lag 3,5 milliarder kvinner i verden. Han har ikke tid til å henge rundt med noen som ikke anerkjenner hans iboende awesomeness.

Det er akkurat slik Jim og hans mikropenis endte opp med å gifte seg med en kvinne som ser ut som Gina Gershon sin dobbeltgjenger.

Han fant henne fordi han fortsatte å prøve.

Han fortsatte å be damer ut og tok risikoen for å bli avvist, fordi han aldri sluttet å tro at han var tiltrekkende. «Vi er alle tiltrukket av folk som tar sunne risiko», sier Malkin. »

Det er derfor Bad boys og jenter finnes.

Så du kan lære litt av sånne risikotakere. Men garanterer det at hun ikke vil si nei, eller at det ikke vil skade så mye hvis hun ikke vil ha deg?

Nope. Men du kan finne deg selv i å vasse i selvmedlidenhet nå litt mindre enn før, og bruke litt mer tid på å lete etter kvinnen som vil føle seg heldig for at hun fant nettopp deg.